tirsdag den 15. januar 2013

Far på skitur


En lille hyggestund mellem far og datter (og dukke Lise) - mest af alt fordi vi savner ham en lille smule i disse dage, hvor han er i Norges Land på skitur med efterskolen. Fedt at han kan komme med MIT arbejde på ski, mens JEG holder fri!!
De har det godt deroppe, dog har de skruet så meget ned for temperaturen, at bussernes diesel er ved at fryse - og jeg som troede vi havde det koldt i Danmark i disse dage. 
Forresten er fyret ikke eksploderet (endnu), kælderen ikke oversvømmet (endnu) og hullet i taget har jeg også styr på (endnu) - alt går godt herhjemme! Man har sørme travlt som husejer!

mandag den 14. januar 2013

Skøre tøs...







At lege med kameraet på telefonen, hvor man kan se sig selv, er bare et hit!

fredag den 4. januar 2013

Stjernestøv og nissedrys - glimt fra julen 2012

Juletræet skal hentes - et lille charmerede træ med tilpas mange skønhedsfejl!

Vi pyntede juletræ den 24. december om formiddagen. Traditionen byder ellers, at den skal pyntes lillejuleaften - men fordi jeg lå i sengen hele den 23. blev det først gjort den 24. Marie var meget entusiastisk omkring juletræspyntningen, og ville helst hænge det hele på én gren!

Vi fejrede juleaften herhjemme sammen med mormor, bedstefar, moster Anne, farmor, Jørgen, Jonas, faster Heidi, oldemor, oldefar og moster Jette. En rigtig hyggelig aften - det skal bestemt gentage sig!

1. juledag - og Bamses hus skal samles!

Juledagene gik med familiebesøg og alt for meget mad - så da fredagen kom og vi havde sendt far på arbjede, tog Marie og jeg til stranden for at blive blæst igennem.

... og få røde næser!

Da Marie vågnede af middagsluren lørdag, stod det her pludselig ude på hendes legeplads! WOW - egen rutsjebane og gynge. 

Dagen før nytårsaften var der pludselig "bang bang" oppe i himlen. 

Nytårsaften fejrede vi i Stadil sammen med gode venner! Vi havde i år delt det op, således at vi hver især havde en ret med. Vi stod for forretten, der var en gazpacho med hjemmelavede brødcrutoner. Man må jo tænke kreativ, når manden ikke kan lide fisk!
Ellen og Marie hyggede igennem den aften og holdt sig vågen helt til kl. 1. De var med ude at se nytårsfyrværkeri, men så blev Marie så træt, at hun nærmest faldt i søvn på min arm under affyringen.