fredag den 4. januar 2013

Stjernestøv og nissedrys - glimt fra julen 2012

Juletræet skal hentes - et lille charmerede træ med tilpas mange skønhedsfejl!

Vi pyntede juletræ den 24. december om formiddagen. Traditionen byder ellers, at den skal pyntes lillejuleaften - men fordi jeg lå i sengen hele den 23. blev det først gjort den 24. Marie var meget entusiastisk omkring juletræspyntningen, og ville helst hænge det hele på én gren!

Vi fejrede juleaften herhjemme sammen med mormor, bedstefar, moster Anne, farmor, Jørgen, Jonas, faster Heidi, oldemor, oldefar og moster Jette. En rigtig hyggelig aften - det skal bestemt gentage sig!

1. juledag - og Bamses hus skal samles!

Juledagene gik med familiebesøg og alt for meget mad - så da fredagen kom og vi havde sendt far på arbjede, tog Marie og jeg til stranden for at blive blæst igennem.

... og få røde næser!

Da Marie vågnede af middagsluren lørdag, stod det her pludselig ude på hendes legeplads! WOW - egen rutsjebane og gynge. 

Dagen før nytårsaften var der pludselig "bang bang" oppe i himlen. 

Nytårsaften fejrede vi i Stadil sammen med gode venner! Vi havde i år delt det op, således at vi hver især havde en ret med. Vi stod for forretten, der var en gazpacho med hjemmelavede brødcrutoner. Man må jo tænke kreativ, når manden ikke kan lide fisk!
Ellen og Marie hyggede igennem den aften og holdt sig vågen helt til kl. 1. De var med ude at se nytårsfyrværkeri, men så blev Marie så træt, at hun nærmest faldt i søvn på min arm under affyringen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar