fredag den 9. november 2012

Grønne mænd...

Grønne mænd er samlet i min stue i dag. Det årlige jagtselskab er i fuld gang.
Dagen blev startet med en solid morgenkaffe med røræg, pølser, bacon, lun leverpostej og hvad køkkenet ellers bød på - herunder "en lille én".
Herefter står den på jagt hele dagen og smørrebrød med kortspil hele aftenen!

Overlader trygt huset til disse gutter - og håber at manden min har ryddet det hele op til i morgen eftermiddag, når jeg vender hjem fra weekendvagt på efterskolen. 
Imellemtiden hygger Marie hos mormor og bedstefar - som hun sagde i bilen "Dove oppe mormor bittefar hyggeligt" (= at sove oppe ved mormor og bedstefar er hyggeligt).

Resten af weekenden skal bruges i familiens tegn. Mortens aften (lørdag) skal vi hjem til svigermor og svigerfar og spise dejlig and. Søndag skal vi fejre Allans 30 års fødselsdag med familien. Vi bliver 16 rundt om bordet, en dejlig flok! Hans gave nåede heldigvis at komme med posten i dag - var lige ved at få lidt stress! I kan lige se et billede på mandag - den er lidt fin! Allan er ikke en nem mand at købe gaver til - hans største ønske i år var en 8 meter alustige - og det NÆGTER jeg at give i 30 års fødselsdagsgave! Så har virkeligt tænkt kreativt, håber han bliver glad!

Håber I får en skøn weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar